torsdag 20 juni 2013

Torsdag

Vi ska ha en stor midsommarfest här i morgon och det känns som att vi har 1000 saker att göra idag. Johannes älskar att bjuda hem folk. Jag tycker också att det är roligt men han gör det så ofta och det tar alltid så mycket av vår tid. Och självklart så ska det regna i morgon så planerna på att sitta ute på altanen sprack.

Well, jag ska fixa några timmar till här nu så får jag sätta mig och jobba när jag känner att vi börjar bli klara.

Plockar ut några matcher som jag tycker att det finns lite spelvärde på först: 

Suarez Navarro - Pironkova

Pironkova är grässpecialist. Navarro spelar sin bästa tennis på gruset. Det kan bli en bra match, men jag tror att det är fördel Navarro trots underlaget. Faktum är att Pironkova endast har vunnit 3 matcher i år medan Navarro har spelat något av sin bästa tennis och det kan spela in om det drar ihop sig till ett tight avgörande.

Suarez Navarro 1.82

Hampton - Safarova

Dessa damer har mötts 1 gång tidigare. Det var i en stenhård match i Franska öppna i år. Hampton vann med 9-7 i avgörande set. Hampton är riktigt duktig på gräset. Safarova spelade väldigt bra igår mot Stosur. Svår match, men jag tror att det kan vara fördel Safarova idag.

Safarova 2.28

Halep - Tsurenko

Denna match bör Halep vinna enkelt. Hon fullkomligen skåpade ut Vinci igår. Kan dock vara värt att hålla koll på den för även Tsurenko har spelat bra och inte alls förlorat många game i veckan. Jag tror på Halep men det kan vara värt att lägga en liten slant emot henne.

Tsurenko 4.2

Wozniacki - Makarova

Jag har varit inne på Wozniacki hela veckan. Idag kan det bli tufft för henne. Makarova blir bättre och bättre. MEN det är 5-0 i inbördes möten till Wozniacki och hon har faktiskt endast släppt 1 set totalt emot Makarova. Jag tror att bara Wozniacki börjar få tillbaka sitt självförtroende så kommer hon att vinna fler av sina matcher. Framgång föder framgång.

Wozniacki 1.95

Cilic - Tipsarevic

Spelar Cilic som han gjorde förra veckan så vinner han denna match. Tipsarevic har knappast imponerat i år.

Cilic 1.50 (ish)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar