torsdag 13 juni 2013

Torsdag - dagens matcher

Hittar inget riktigt värde i att boka några favoriter av de matcher som är först ut idag.

 Kohlsreiber, Tsonga och Halep är stora favoriet och jag tror de vinner sina matcher så de kommer jag inte att göra något i innan start. Matcherna i Birgmingham känns dock intressantare.

Keys är en liten favorit mot Barthel - jag tror på den unga amerikanskan här. Vinner Keys första set så kan siffrorna bli stora till hennes fördel i andra set. Barthel har haft en förmåga att släppa i väg de matcher som gått i mot henne på slutet. Keys däremot kämpar in i det sista.

På den andra banan spelar Hantuchova mot Mladenovic - Hantuchova står i 1.50 innan start och här kan det vara värt att boka favoriten. Mladenovic spelade mycket bättre i sin match mot Konta igår och segersiffrorna borde ha varit större, tror att hon har en bra chans att avancera fram i turneringen även idag. Om inte annat kan detta bli en match värd att trada.

Querrey mot Hewitt känn intressant - Det går att få 1.82 på Hewitt och det känns spelvärt.

Jag gissar att Gasquet @ 1.17 vinner i 2 raka mot Melzer - mest för att Melzer har varit så dålig i år.

Del Potro står i 1.12 mot Evans - på papperet bör det vara en lätt match för Del Potro, men han hade stora problem i sin förra match och han känns ringrostig efter skadeuppehållet så det blir en liten lay här.

2 kommentarer:

  1. Jävlar vad du är vass. Roligt att få läsa någon som vet vad hon pratar om. Fortsatt lycka till dig

    SvaraRadera