tisdag 4 juni 2013

Serena Williams vidare efter en tuffare match än väntat mot Kuznetsova

Vår kotte fyller 9 år i helgen och vi har schemat fullbokat med jobb och andra åtagande hela veckan. Därför åkte vi iväg till Gekås klockan 8 i morse för att inhandla paket och attiraljer till helgens barnkalas  - Johannes är ett stort fan av Ullared, me not so much.
 
I alla fall så hade vi som ambition att vara hemma innan singelmatcherna startade, men shoppandet drog ut på tiden och vi  kom hem lagomt till att Serena Williams förlorade det andra setet till Kuznetsova. Williams gick ner till 1.01-1,02 efter att hon vunnit det första setet.

1-1 i set 2-0 till Kuznetsova

 
*2-1 Kuznetsova. Tredje gemet blev mycket kostsamt. Serena räddade 3 breakbollar för underläge 3-0 - Någon spelade 148.000 @ 1.81 på Svetlana.
 

Kuznetsova servar, 2-1 15-40

 
3-2 till Serena (inget break). Även ett game med flera trades som gick fel då Serena tappar 40-0 till breakboll, men håller. (spelar på henne efter varje boll till 40-0 och försöker boka av på 1.11 men ligger 1 punkt för snålt och får inget matchat, måste därför boka av risken efter varje boll hon sedan förlorar framtill breakboll osv)




5-2 Serena

Odds Kuznetsova
 
Det är synd att inte Kuznetsova lyckas breaka till 3-0 när man sitter med 50 k på henne så att man får en chans att boka uppe henne. Jag tror inte att hon hade vunnit matchen även om hon hade haft ett dubbelbreak i form av 3-0 i ryggen. Serena spelade inte bra i början av tredje set, men hon lyckades tända till och då hade Kuznetsova tufft att hänga med.
 
Nu väntar dagens två sista matcher.
 
Robredo har gjort några makalösa vändningar i hans tidigare matcher men jag kan inte tänka mig att han orkar stå i mot Ferrer idag och tyvärr känns denna match helt ointressant
 
Federer däremot spelar mot hemmahoppet Tsonga och står i 1.62 pre start. Han hade problem mot Simon och jag tror att han kan få svårt mot Tsonga idag. Har en känsla av att det kan bli fransk seger här idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar