torsdag 20 juni 2013

0-14

0-14 i tiebreak. Det går bra nu.

Dyrast var det som Na Li förlorade mot Vesnina i första set.

Suarez Navarro vann en riktig tuff fight mot Pironkova, 2-6 6-4 6-4. Pironkova startade bra och tog det första setet. I det  andra setet hade Navarro 40-15 i Pironkovas serv och chans till en 4-0 ledning. Hon förlorade de 2 breakbollarna. Båda var i spel och det var hon som hade övertaget i duellerna. Pironkova höll till 1-3 och utjämnade sedan till 3-3 *40-15. Jag tyckte att Navarro började se trött ut så nog fanns chansen för Pironkova att vinna i 2 raka. Det var dock Navarro som breakade hem det andra setet vid 5-4.

I början av tredje set tappar Navarro 40-0 till break och när det står 2-0 till Pironkova kommer regnet. Det kan ha varit helt avgörande för det var helt klart Navarro som gynnades mest av det långa avbrottet. Pironkova hade många möjligheter att vinna matchen men jag tror tyvärr inte att hon tror riktigt på sig själv just nu för att kunna avsluta en sådan här match.

Safarova v Hampton blev även det en kamp in i det sista. Safarova var nära att vinna i 2 raka, då hon hade 5-3 i det andra setet. Vid 5-4 servade hon till 15-0, sen började dubbelfelen komma. Från att inte gjort ett enda under matchen gör hon 2 i det gamet och blir breakad till 5-5. Setet förlorar hon i tiebreak.

I det avgörande setet är Hampton den starkare och vinner med 6-4.

Svagt gjort av Safarova. Hon höll helt enkelt inte ihop det när det väl gällde. Med tanke på hur bra hon spelat borde hon har lyckats att serva hem det istället förlorade hon från 1.04. Det är detta som skiljer agnarna från vetet.

Halep vann i 2 raka mot Tsurenko. Den tjejen är i form. Håll koll på henne i Wimbledon!

Wozniacki vann sin match mot Makarova. Efter att hon förlorat det första setet med 4-6 så tog hon sedan 9 raka game.

4-6 6-0 6-3 - jag, sa ju att danskan är på väg tillbaka. Hon borde ha tagit sista set ännu enklare för hon tappade 2 game som hon borde ha vunnit. Jag hade dock föredragit om hon hade tappat ett par game till men bra gjort Caroline.

Skulle inte Cilic spela mot Tipsarevic eller såg jag fel i morse? Jaja, det är den där uppvisningsturneringen och det var Dolgopolov han spelade mot. Han vann i alla fall 2 raka. De är lite vanskliga att trada på de där uppvisningsturneringarna - man vet aldrig hur seriöst de tar det, dessutom är det supertiebreak istället för ett vanligt avgörande set.

Wickmayer vann första set mot Kirilenko med 6-2. Kirilenko tog även en medical time out direkt efter setförlusten och gick upp till över 4 gånger vilket gjorde det lätt att greena ut.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar