onsdag 5 juni 2013

Sharapova och Azarenka till semifinal

Odds Maria Sharapova
Sharapova fick en tuff start på jobbet idag. Hon spred bollarna hej vilt och hade vann endast 14 av de 41 bollarna som spelades i första set. Jankovic ryckte henne i sidled och Sharapova hade riktigt svårt att hänga med i svängarna. 6-0 i game till Jankovic när hon började serva för andra set. Sharapova hade dock lite flyt och fick med sig ett break till 1-0 och sen började hon spela bättre. Snart stod det 5-2 (dubbelbreak) till Sharapova i det andra setet, hon tappar det dock till 5-4 men lyckas serva hem setet vid det andra försöket.
 
Jag hade position på Sharapova under set 2 och 3, tradade bort en hel del i första halvan av sista set då Jankovic höll sin 3 första servgame enkelt. Vid ställningen 3-3 tog dock Sharapova de 3 raka game och kunde stänga matchen med 0-6 6-4 6-3.
Odds Azarenka
Azarenka hade en lite enklare väg till semifinalen även om det var ett första set som hon inte var långt ifrån att förlora. Jag följde endast matchen på scoreboarden och via marknaden och såg aldrig något av matchen. Gjorde endast ett litet spel i matchen på 1.42 när Azarenka servade vid 4-5 för att hålla sig kvar i första set eftersom jag var fullt upptagen med den andra matchen.
 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar