onsdag 9 januari 2013

Onsdag

Men gud så dåligt det går. Jag fuckar varenda match just nu och får inte in någonting av riktigt värde. Väntar på den där matchen som man gör allting rätt i så jag får lite flyt och självförtroende. Tycker inte att jag har gjort något riktigt bra än i år och det sätter sig i huvudet. Jag försöker tänka långsiktigt, några tusenlappar per dag blir en ändå en schysst månadslön men jag vet också att när man har medvind så går det riktigt bra och man vågar boka upp låga odds.
Odds Pironkova som spelades till 11 gånger som högst (0-4 i första set)
Idag satt jag grön från första bollen på matchen mellan Zakopalova och Pironkova och Zakopalova var under 1.20 flera gånger men ändå så vinner jag bara ett par tusen när matchen är slut. Men hon tappade 2-0 och 40-15 till 6-2 i andra set och jag bokade Pironkova hela mest hela vägen ner till 1.01, åtminstone så hade jag en chans om matchen hade vänt till Zakopalovas fördel igen. Förra veckan satt jag in en match med -14.000 på en kille som servade för matchen och 0 på motståndaren och då är man ju inte så nöjd. Jag hade tur den gången för killen som servade för matchen förlorade, jag fick minus såklart men inte 14 lax i alla fall.

Problemet under Zakolapova matchen var egentligen att jag körde matchen mellan Li och Keys samtidigt, så jag får skylla mig själv. Fick in lite på båda matcherna, hade jag valt en av dem så är jag övertygad att jag hade tjänat mer. 
Oddskurva Na Li, 4-6 7-6 6-2
Na Li höll förövrigt på att tilta mig totalt, jag vet inte hur många oprovocerade misstag det blev tillslut men det var många. Keys som bara är 17 år hade ingen respekt alls för den som stod på andra sidan nätet och det var inte jättelångt ifrån att hon vann i 2 raka set, nu var det Li som tog hem det tillsut men jag måste ha lite tilltro till alla unga spelare som är så duktiga. Hade Li torskat med 0-2 i set hade ja gått back.


1 kommentar: