onsdag 16 januari 2013

AO dag 3

Precis som jag förutspådde igår så hade Klara Zakopalova svårt hänga med i Kirsten Flipkens tempo som bara släppte 1 game i matchen. Venus Williams vann dock i 2 raka mot Cornet. Men Cornet var ett break upp i båda seten och i andra set så gick det att spela 1.11 på Williams vilket gjorde startbokningen på 1.08 lätt att ta tillbaka.

Agneiszka Radwanskas start på året kunde inte ha varit bättre då hon vann titeln både i Auckland och Sydney och i natt tog hon sig vidare till tredje rundan i AO genom att besegra Begu i 2 raka set. 11 av 11 segrar i år till polskan.

En spelare som däremot inte har haft en lätt start på året här hemmaspelaren Samantha Stosur. I Brisbane och Sydney åkte hon ut i första omgångarna och igår förlorade hon andra rundan mot Zheng efter att lett tredje set med 5-2. Matchen förlorade hon när hon servade vid *5-6 och gjorde ett dubbelfel på matchboll emot sig. Stosur har nu förlorat sju av sina senaste ni matcher i Australien. Hon har tidigare sagt att hon blir väldigt nervös när hon ska spela inför hemmapubliken så kanske kan det spela in i hennes dåliga resultat.


Maria Sharapova avancerade till den tredje rundan med sin andra raka dubbel bagel! Hon är den första kvinna som gjort det på en Grand Slam.


Serena Williams gjorde också en dubbel bagel när hon besegrade Galovits-Hall.

Tipsarevic tappade 2-0 i set och break upp i tredje set till 2-2 i set mot Lacko i morse. Mindre nöjd med bl a 66.666 spelet på 1.01 innan det hände...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar