måndag 7 januari 2013

Heart to heart på tennistouren

Lleyton Hewitt och Kim Clijsters innan han istället föll för Bec Cartwright

Lleyton Hewitt och Kim Klijsters träffades som tonåringar år 2000 under en tennisturnering när Kims syster bad om en autograf av Lleyton. Han friade sedan 2004 på en båtur i Sydney och de bestämde ett datum för bröllop i februari året därpå men i oktober bröt Kim den 10 månaders långa förlovningen via telefon. Ingen av dem ville prata om anledningen till uppbrottet men det ryktas att Kim inte kom överens med Lleytons föräldar och att han hade varit otrogen. 3 månader efter att Kim gjorde slut friade Lleyton till skådisen Bec Cartwright efter att de sägs ha träffats i bara 6 veckor.  I maj samma år berättade de att de väntade sitt första barn och i juli gifte de sig. De är fortfarande gifta och har 3 barn tillsammans. Kim har också man och en dotter idag.

Carlos Moya och Flavia Penetta hade ihop det ett tag men avslutade sitt förhållande 2007. Han har nu två barn tillsammans med den spanska skådespelerskan Carolina Cerezuela, barnen har de döpt till Carla och Carlos.

Maria Kirilenko när hon var förlovad med Igor Andreew och Maria med den nya fästmannen Alexander Ovechkin

Förlovade Maria Kirilenko och Igor Andreew kilade stadigt länge och när Elena Dementieva gifte sig i sommaren 2011 postade Alla Kudryavetseva en bild på dem två när de dansade och skrev att hon gissade att deras bröllop var det nästa, men så fel hon hade för inte långt efter gjorde Maria slut och på nyårsafton nu förlovade hon sig med hockeyspelaren Alexander Ovechkin efter att de har varit tillsammans 1 år.
Gisela Dulko med Fernando (nr 2 av 3) Gonzales och Ana ivanovic på bild med Fernando Verdasco

2004 var Fernando Verdasco och Gisela Dulko ett par i ungefär en månad sen började Verdasco dejta en skådespelare men det höll inte heller länge. 2008 efter att han och Ana Ivanovic hade dejtat i 3 månader gick de ut offentligt med sitt förhållande, Verdasco sa att han var väldigt lycklig och att det här var det längsta förhållande han varit i, några månader senare gjorde Ana slut. Gisela Dulko i sin tur blev tillsammans med en annan tennisspelare som hette Fernando, nämligen Gonzales och de hade ett på och av förhållande ett tag innan det tog slut helt mellan dem 2009. Dulko ska ha tatuerat in namnet Fernando och den ville hon inte ta bort efter att de slutat träffats, passande nog så träffade hon en tredje Fernando(!) samma år som uppbrottet med Gonzales. Fernando Gago och Dulko är nu gifta och Dulko som precis har avslutat sin tenniskarriär är gravid.

Världsettan på damsidan Victoria Azarenka och tennisspelaren Sergei Bubka Jr har nyligen gjort slut. Sergei ramlade ner från tredje våningen i en lägenhet i Paris under en fest för inte så länge sedan och det är oklart om de fortfarande var tillsammans då eller ej, men hon hälsade i alla fall på honom på sjukhuset och tur nog så klarade han fallet bra.
Nygifta tennisspelare, Jurgen Melzer med Iveta Benesova och Marcos Bagdathis med Carolina Sperm


Marcos Bagdathis och Carolina Sperm har gift sig och när Baggy spelade semifinal i Stockholm Open i höstas så föddes deras dotter. Hon var lite för tidigt född så det blev en glad överraskning för Bagdathis som precis förlorat mot Tsonga.

Ett annat nygift tennispar är Jurgen Melzer och Iveta Benesova som började sin relation som ett mixdubbelpar och med framgångarna växte kärlek fram och efter Wimbledon 2011 ska de ha börjat träffas, även om han officiellt då fortfarande var tillsammans simmarskan Mirna Jukic.
Dominika Cibulkova tillsammans med Gail Monfils innan hon började dejta Jurgen Melzer

Melzer har även varit tillsammans med tennisspelarna Anastasia Myskina, Nicole Vaidisova och Dominika Cibulkova som i sin tur också ha varit tillsammans med Gail Monflis som i sin tur kort har haft kopplats samman med Alize Cornet.
Nicole Vaidisova gifte sig med Radek Stepanek men innan dess var han förlovad med Martina Hingis

Vaidisova som alltså har dejtade Melzer och som förövrigt är god vän med hans fru Benetsova är nu gift med Radek Stepanek och efter att de gifte sig slutade hon med tennis blott 20 år gammal trots att redan då hade en bra karriär. En annan duktig tennisspelare som Stepanek har satt klorna i under åren är Martina Hingis som han var förlovad med.
Tomas Berdych och Lucie träffades som tonåringar och höll ihop länge men nu är han tillsammans med Ester Satorova

Tomas Berdych och Lucie Safarova var tillsammans i hela 9 år innan det tog slut, inte långt efter visade Berdych upp sina ny flickvän, modellen Ester Satorova och det står på nätet att de träffades via facebook.
Mirka och Roger och deras döttrar Myla Rose och Charlene Riva
Ett stabilt par är Roger Federer och hans fru Mirka. De träffades på OS i Sydney 2000 och har hängt ihop sen dess och är nu föräldrar till 2 tvillingtjejer. Medan Rogers karriär inte kunde ha gått bättre så var det tuffare för Mirka som skadade sig och slutade med tennis men hon är en hängiven supporter till sin man och syns ofta på hans matcher.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar