onsdag 28 maj 2014

Mcllroy och Wozniacki

Rory Mcllroy vinner sin första turnering på 1.5 år endast några dagar efter att han dumpat Wozniacki. Han övervägde att lämna återbud men valde ändå att komma till start. Det står i pressen spelar bättre nu när bröllopet inte längre tynger honom. Han säger att han ska lägga all sin fokus på golfen framöver.

Caroline uttalar sig också. Uppbrottet kom som en chock. Vilket det var eftersom det gått så långt att inbjudningarna skickats ut så sent som ett par dagar innan det blir offentligt att de inte längre är ett par. Och hon fick så klart sämsta möjliga uppladdningen inför Franska Öppna och det var tveksamt om hon skulle ställa upp. I motsatt mot Mcllroy lyckades hon inte ladda om och förlorade igår mot Wickmayer 6-7 6-3 2-6. Caroline säger att hon försökte koncentrera sig på matchen och vad hon behövde göra ute på bana.
 
Men hon var inte riktigt med och marginalerna var inte på hennes sida.
 
Första sett hade hon grepp om och ledde med break upp 2 gånger. Vid 4-2 och 6-5, men förlorade med 5-7 i tiebreaket. Andra set spelade hon hem med 6-3. I avgörande set blev hon dock breakad direkt och lyckades aldrig hämta upp underläget.
 
En tidig sorti för stackars Caroline alltså, som måste genomgå ett helvete just nu. Hon kommenterar att hon inte vill prata om sitt privatliv men Rory Mcllroy ska hon försöka lägga bakom sig. Hennes knä är fortfarande inte i heller i fullt skick och hon ska sätta sig och fundera på hur hon kan få det 100 % återställt innan Wimbledon. Det är en viktigt turnering för henne. Underlaget passar henne bättre än grus och vill komma förberedd till London. För övrigt säger hon att hon tar en dag i taget, en timme i taget.
 
Hennes nästa turnering blir i Juni på gräset i Eastbourne.

1 kommentar:

  1. Vem hade Caroline pippat med? Vet du det? Hälsningar Trogen

    SvaraRadera