tisdag 20 maj 2014

20 maj

Tomic - Klizan

Tomic har haft det tufft sedan han var tvungen att lämna WO mot Nadal i första omgången under årets AO. Strax efter genomgick han en dubbel höftoperation. Under hans comeback har han endast lyckats kvala in till en huvudturnering. Vilket var i Miami där han förlorade rekordsnabbt i 2 raka set på 26 min.

Idag var det dags att spela sin andra match i en första omgång. Han förlorade men det var en jämn match. Tomic kopplade greppet och ledde med 1-0 i set och tidigt break i andra set. Han ledde med 2-0 och hade 4 gamebollar för att hålla och ta en ledning med 3-0. Men Klizan lyckades bryta honom och kunde sedan utjämna till 1-1 i set tämligen enkelt.
Oddskurva Tomic - lägst matchad 1.11

Det var avgörande set var jämt. Tomic höll sin servar enkelt medan Klizan hade lite problem och fick krångla sig ur 3 game med 0-30 underläge. Vid 5-4 svajade dock Tomic rejält i sitt egna servgame och blev breakad blankt. 5-7 6-3 6-4 till Klizan. Men ett steg i rätt riktning för unga Tomic som trots allt har åren framför sig.

        

         
Vi hade ett rejält skyfall här i Olofstorp i gårkväll och det forsade vatten från skogen ovanför oss. Husen på vår gata klarade stod säkra men stackarn 20 m nedanför oss fick sin källare fylld med vatten.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar