tisdag 2 juli 2013

Från WTA-touren

Justine Henin och Kim Clijsters hyllar deras landsmaninna, Kristen Flipkens på twitter ikväll. Idag tog hon sig till semifinal i Wimbledon genom att slå ut Petra Kvitova. I nästa match möter hon Marion Bartoli som vann över Sloane Stephens. Bartoli hade bl a Amelie Mauresmo och Alize Cornet på plats som supporters.
I Bartolis box
De 2 andra damerna som är klara för semifinal är Sabine Lisicki och Agnieska Radwanska. Lisicki vann i 2 raka över Kaia Kanepi. Radwanska slog ut Na Li i en tresetare.
 

Maria Sharapova befinner sig i Stockholm. Gissningsvis så är hon där med pojkvännen Igor Dimitrov. Maria skriver på sin twitter att Stockholm är hennes nya favoritstad att besöka och att det tog henne 26 år att komma dit. Hon skriver även att det måste vara den stad där de klär sig snyggast. Det får henne att vilja starta en modeblogg.
Den forna världstvåan Vera Zvonareva har ett skadeuppehåll. Hon opererade axeln i februari och är fortfarande på rehab. Hon har dock använt sin tid från touren till att ägna sig åt studier och har nu utexamineras från Diplomatiska akademin av urikesministeriet hemma i Ryssland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar