torsdag 21 mars 2013

Miami, torsdag

Justine Henin blev mamma idag till en liten tjej, som ska heta Lalie

Nu är alla kval matcher för Miami klara och huvudtävlingen är i full gång. Båda svenskorna åkte ut i första omgången och är på väg ifrån Miami. Serena Williams vann planenligt sin match utan problem mot Pennetta idag, även A Radwanska och Na Li vann sina matcher i 2 raka set. Kvitova hade lite mer problem och förlorade första set mot Peng men släppte sen bara 4 game i matchen är också hon vidare till nästa omgång.
330.000 omsattes på @ 1.07 på matchspelet innan Wozniacki förlorade första set. I första gamet i andra set började hon med 0-30 och var uppe i 2.1.

Wozniacki är just nu ute på Grandstand-banan mot Pliskova och det går inte alldeles enkelt för Caroline. Hon servade för första set men misslyckades och torskade det istället med 5-7. Nu har hon dock kopplat greppet om andra set och leder med 5-2.

Sloane Stephens har inte presterat på topp sedan hon slog ut Serena Williams ur AO. Faktum är att hon bara har vunnit 1 match sedan dess. I de 3 senaste turneringarna har hon blivit utslagen av Zakopalova, Cirstea och Urzsula Radwanska. Jag minns inte om jag skrev det men jag tänkte att det kunde bli en reaktion på all framgång efter sensationen mot Williams. All uppmärksamhet i media kan lätt ta fokus från tennisen och pressen över att vinna matcher ökar när alla ögon vilar på henne. Ana Ivanovic pallade inte när hon blev världsetta så gjorde inte heller Dinara Safina. Som den tidigare förbundskaptenen för skitskytte, Kalle Grenemark sa om Björn Ferrys prestation i år; det gäller att fokusera på träningen inte hålla på att vara med i Gäster med gester och dylikt. Utan hård träning uteblir resultaten.

Stephens brukar vanligtvis vara lugn på banan och se ut som om hon har nerverna i styr men i matchen mot Cristea var hon synbart irriterad när spelet inte fungerade och kastade racket och grät. Idag förlorade hon första set med 0-6 till Govortsova men vände matchen och vann.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar