tisdag 10 september 2013

Tisdag = matchdag

Jag vet knappt vilken dag i veckan det är - det blir fel i huvudet när de flyttar finalen en dag.
 
Nadal och Williams som vinnare av US Open var ju allt annat än oväntat. Jag led lite med Federer när han förlorade i 3 raka mot Robredo i fjärde rundan. Han hade marginalerna på fel sida i den matchen men på sätt och vis var det skönt att slippa se honom bli utskåpad mot Nadal i nästa match.
 
Att Gasquet gick till semifinal i den Grand slams känns kul! Han är en sådan spelare som jag gärna vill se lyckas. Så talangfull men tyvärr så lyckas han sällan riktigt. Han ligger nia på världsrakningen och på samma placering när det gäller racet för slutspelet i London. Nadal, Djokovic och Murray är klara för slutspelet och Federer ligger inte bättre än 7:a. Det vore väldigt trist om han inte kvalade in till London i år.
 
Idag är det i alla fall matchdag - Sverige - Kasakhstan - det går inte att ta miste på här hemma. Johannes är helt uppe i varv och full munderad i Sverigekläder. 1.35 på Sverige känns ju som ett bjudodds på Sverige. Kasakhstan, vad har de för lag egentligen? Är väl bara diktatorns släktingar som får spela i det laget ;)
 
Nej, nu börjar matchen!




1 kommentar:

  1. Hej missbetfair,

    Antar att du iakttog den märkliga oddsrörelsen prelive i damernas semifinal där Azarenka handlades från start på rimliga 1,25 för att sedan gå upp till höga 1,7 precis innan matchstart och slutligen vid matchstart gå tillbaka till 1,38. Felklick/felinställning känns väldigt långsökt med tanke på volymerna som fanns och då man tittar på rörelsen på betfairgrafen, att hon skulle vara halvskadat fanns inga indikationer på. Tänkte höra vad din teori kring denna märkliga oddssvängning är, galen italienare? :-)

    /Nadal

    SvaraRadera