lördag 7 september 2013

Semisar herrar

Djokovic och Wawrinka senaste möte var i Australien Open tidigare i år. Djokovic vann då med 3-2 i set efter att Wawrinka missade ett antal virituella matchbollar och chanser till att stänga matchen. Den gången stod Djokovic i 1.03 från start. Idag möts de åter igen i en Grand Slams, denna gång står Djokovic i 1.26 från start.
 
Wawrinka vann sin förra match i 3 raka set. Och inte mot vilket motståndare som helst, utan mot titelförsvararen Murray. På vägen har han även slagit ut 5:e seedade Berdych. Spelar han som han gjort i de tidigare matcherna kan han mycket väl slå Djokovic idag (även om hans serv inte var något vidare mot Berdych). Djokovic har dock 11 av 13 matcher i bagaget  mot Wawrinka.
 
Jag personligen skulle tycka att det var roligt om det var Wawrinka som fick spela final på söndag. Helst mot Gasquet, - som är en av mina favoritspelare - även om det inte känns så troligt, med tanke på hur bra Nadal har spelat hittills.
 
Vi får se om favoriterna håller idag så det blir den matchen på söndag som alla har förväntas sig, eller om det blir en skrällfinal.

1 kommentar:

  1. Hej missbetfair,

    Antar att du iakttog den märkliga oddsrörelsen prelive i damernas semifinal där Azarenka handlades från start på rimliga 1,25 för att sedan gå upp till höga 1,7 precis innan matchstart och slutligen vid matchstart gå tillbaka till 1,38. Felklick/felinställning känns väldigt långsökt med tanke på volymerna som fanns och då man tittar på rörelsen på betfairgrafen, att hon skulle vara halvskadat fanns inga indikationer på. Tänkte höra vad din teori kring denna märkliga oddssvängning är, galen italienare? :-)

    /Nadal

    SvaraRadera